Om oss

Byt taket med oss – sov gott om natten

Takmästare i Stockholm AB är ett företag med rötterna både i Dalarna och i Stockholm. Just det, både en genuin dalmas och en äkta Stockholmare som våra kunder brukar säga. Tidigare har vi arbetat för några av Sveriges största takfirmor. Det har givit oss värdefull erfarenhet som vi nu kan paketera på ett mer fördelaktigt sätt till dig som kund.

Vi vill värna om vår miljö på bästa sätt. Därför arbetar vi med stort fokus på hållbarhet och att återvinna allt material enl branschens krav. Vår ambition är att bli Stockholms mest eftertraktade takläggare.

30 års erfarenhet av tak och fastighetsrenoveringar

Vi har noga valt ut våra arbetsteam genom åren där yrkeskunniga takläggare har rätt utbildning. Olika tak kräver olika arbetsteam för bästa resultat. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av framgångsrika projekt med fokus på Tak och Fastighetsrenoveringar.

Förra året genomförda vi över 100 takrenoveringar i Stockholm län med våra arbetsteam. Allt handlar om ”Rätt folk på rätt plats” enligt oss.

Sov gott med rätt tak

Vår vision är att hjälpa våra kunder att sova bättre. Ja, du läste rätt. God sömn är idag en eftertraktad livskvalité. Men svårt att uppnå för många tyvärr. Det finns olika orosmoment att hantera i livet. Taket och huset är en av dessa utmaningar. Det vill vi hjälpa er med, på ett tryggt och säkert sätt.

Man sover tryggare när man vet att taket är tätt och huset renoverat av yrkeskunniga hantverkare. Sov gott med rätt tak.

Vi ger dig offert med fast pris

Noggrann takkontroll och genomgång av dina förutsättningar. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert tas fram. Vi ger dig ett fast pris på hela arbetet innan takbytet startar. Alla våra takmästare är erfarna och har ett starkt engagemang
för kvalitet och service. Vi följer strikt Arbetsmiljöverkets regler för säkerhet.

Självklart har vi också de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig helt trygg.

Takmästare i Sverige AB arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att du som kund ska få bästa möjliga kvalitet och trygghet genom bra garantier.

Våra kunder är mer än nöjda. Målet är alltid att du skall vilja rekommendera oss till din närmsta granne. Det är vårt bästa kvitto på att samarbetet har fungerat precis som det ska

Plåttak i Stockholm