Takarbete i Stockholm - vi är mästare på tak!

Behöver du revonera eller byta ditt tak? Med över 30 års erfarenhet är vi experter på takarbete

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med olika typer av takarbeten i Stockholm utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Vi utför takarbete i Stockholm med omnejd

När du behöver hjälp med takarbeten i Stockholm ska du ta hjälp av en erfaren takläggare som kan göra det fackmannamässigt. När det är dags för renovering eller nyläggning av tak är vi inte mer än ett samtal bort.

För att taket ska fylla sin funktion och skydda mot yttre påfrestningar av olika slag, är det viktigt att det är i bra skick. För att taket ska kunna göra det och fortsätta se snyggt ut år efter år krävs underhåll och rätt insats vid rätt tidpunkt.

Taket är bland det första man ser på ett hus och skulle det mot förmodan vara i dåligt skick finns risken att det dessutom ger ett dåligt intryck. Inte bara av fastigheten, utan även av dig som som ägare. Risken för det är däremot mindre om du tar hand om det med hjälp av en bra takläggare som kan erbjuda professionellt utförda takarbeten i Stockholm.

Vad du kan förvänta dig av oss vid takarbete i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Kostnadsfri kontroll innan vi påbörjar takarbetet

Alla tak är olika och kräver således olika underhåll. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt, behöver vi veta vilken typ av takarbete det handlar om och vad exakt som krävs.

När du väljer oss för olika takarbeten i Stockholm inleder vi därför alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att göra en riktig bedömning av vad taket behöver och vad som är den bästa lösningen. När det är gjort kan vi lämna en tydlig offert – alltid med fast pris.

Behöver du hjälp med takarbeten i Stockholm och söker en erfaren takläggare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Takmästare. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Behöver du hjälp med takarbete i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa till med olika typer av takarbeten i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Bromma, Spånga m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%