Takarbete i Stockholm - vi är mästare på tak!

Behöver du revonera eller byta ditt tak? Med över 30 års erfarenhet är vi experter på takarbete.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Vi utför takarbete i Stockholm med omnejd

När du behöver hjälp med takarbeten i Stockholm ska du ta hjälp av en erfaren takläggare som kan göra det fackmannamässigt. När det är dags för renovering eller nyläggning av tak är vi inte mer än ett samtal bort.

Våra projekt leds av en erfaren arbetsledare med över 10 års erfarenhet i branschen. På så sätt kan vi kvalitetssäkra vårt arbete och garantera god kommunikation med dig som kund.

För att taket ska fylla sin funktion och skydda mot yttre påfrestningar av olika slag, är det viktigt att det är i bra skick. För att taket ska kunna göra det och fortsätta se snyggt ut år efter år krävs underhåll och rätt insats vid rätt tidpunkt.

Taket är bland det första man ser på ett hus och skulle det mot förmodan vara i dåligt skick finns risken att det dessutom ger ett dåligt intryck. Inte bara av fastigheten, utan även av dig som som ägare. Risken för det är däremot mindre om du tar hand om det med hjälp av en bra takläggare som kan erbjuda professionellt utförda takarbeten i Stockholm.

 

Vad du kan förvänta dig av oss:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Kostnadsfri kontroll innan vi påbörjar takarbetet

Alla tak är olika och kräver således olika underhåll. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt, behöver vi veta vilken typ av takarbete det handlar om och vad exakt som krävs.

När du väljer oss för olika takarbeten i Stockholm inleder vi därför alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att göra en riktig bedömning av vad taket behöver och vad som är den bästa lösningen. När det är gjort kan vi lämna en tydlig offert – alltid med fast pris.

Behöver du hjälp med takarbeten i Stockholm och söker en erfaren takläggare? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Takmästare. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om takarbete i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%