Takrenovering i Stockholm

Har det blivit dags att renovera taket? Takmästare är en expert på tak med över 30 års erfarenhet i branschen!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Takrenovering

Kontakta oss

Behöver du kan hjälpa med takrenovering i Stockholm och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Experter på takrenovering i Stockholm

Takrenovering innebär en större utgift och kan bli en dyr historia om det inte blir gjort på rätt sätt. Därför är det viktigt att du vänder dig till en seriös firma. Vi på Takmästare har lång erfarenhet av att utföra takrenoveringar i Stockholm och är experter på olika typer av tak. De material vi arbetar med är betongpannor, lertegel, bandtäckning/falsad plåt, ytpapp, shingel och plåttak.

Hur vet man när det är dags för takrenovering?

Du som bor i hus eller äger en fastighet kommer förr eller senare behöva renovera taket. Hur lång tid det ska gå mellan renoveringarna beror på vilken typ av material ditt tak är gjort av. Generellt brukar man beräkna den tekniska livslängden enligt följande:

  • 20-30 år för papptak.
  • 30-40 år för plåttak.
  • 40-60 år för tak med takpannor.

Det finns en del saker man själv kan kolla efter för att bedöma när det är dags att renovera taket, men det kan vara svårt att göra en korrekt bedömning på egen hand. Misstänker du att det är dags, och vill att en professionell aktör tar en titt på taket, är du varmt välkommen att kontakta oss vid takrenovering i Stockholm med omnejd.

Takrenovering med kunden i fokus

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg under hela arbetet. Därför erbjuder vi generösa garantier och har de försäkringar som krävs för att genomföra trygga renoveringar. När du väljer att arbeta med oss är vi lyhörda för dina önskemål och håller dig uppdaterad om vår arbetsprocess. 

Vad kostar det att bygga om ett tak?

Priset för att bygga om ett tak varierar beroende på hur förutsättningarna ser ut.  Priset för en takrenovering inkluderar kostnaderna för arbetskraft och material. 

Vi på Takmästare erbjuder alltid våra kunder ett kostnadsfritt hembesök. På så sätt kan vi ta fastställa projektets omfattning och sedan lämna en rättvis offert. Vi arbetar alltid med fastpris.

Behöver du hjälp med takrenovering i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa till vi takrenovering i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Åkersberga, Älvsjö, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Södertälje, Sollentuna, Solna, Täby, Tyresö, Värmdö m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%