Takrenovering i Stockholm

Har det blivit dags att renovera taket? Takmästare är en expert på tak med över 30 års erfarenhet i branschen!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Experter på takrenovering i Stockholm

Takrenovering innebär en större utgift och kan bli en dyr historia om det inte blir gjort på rätt sätt. Därför är det viktigt att du vänder dig till en seriös firma. Vi på Takmästare har lång erfarenhet av att utföra renoveringar och är experter på olika typer av tak. De material vi arbetar med är betongpannor, lertegel, bandtäckning/falsad plåt, ytpapp, shingel och plåttak och vi levererar resultat som håller i många år.

Hur vet man när det är dags för takrenovering?

Du som bor i hus eller äger en fastighet kommer förr eller senare behöva renovera taket. Hur lång tid det ska gå mellan renoveringarna beror på vilken typ av material ditt tak är gjort av. Generellt brukar man beräkna den tekniska livslängden enligt följande:

  • 0-30 år för papptak
  • 30-40 år för plåttak
  • 40-60 år för tak med takpannor

Det finns en del saker man själv kan kolla efter för att bedöma när det är dags att renovera taket, men det kan vara svårt att göra en korrekt bedömning på egen hand. I regel är det bra att genomföra renoveringar med jämna mellanrum för att förlänga takets livslängd och minimera risken för kostsamma reparationer i framtiden. Misstänker du att det är dags, och vill att en professionell aktör tar en titt på taket, är du varmt välkommen att kontakta oss vid takrenovering i Stockholm med omnejd.

Kunden i fokus

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg under hela arbetet. Därför erbjuder vi alltid garanti på arbetet och har de försäkringar som krävs för att genomföra trygga renoveringar. När du väljer att arbeta med oss är vi lyhörda för dina önskemål och håller dig uppdaterad om vår arbetsprocess.

Våra projekt leds av en erfaren arbetsledare med över 10 års erfarenhet i branschen. På så sätt kan vi kvalitetssäkra vårt arbete och garantera god kommunikation med dig som kund.

Vad kostar det att bygga om ett tak?

Priset för att bygga om ett tak varierar beroende på hur förutsättningarna ser ut. Priset inkluderar kostnaderna för arbetskraft och material.

Vi på Takmästare erbjuder alltid våra kunder ett kostnadsfritt hembesök. På så sätt kan vi ta fastställa projektets omfattning och sedan lämna en rättvis offert. Vi arbetar alltid med fastpris.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om takrenovering i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%