Takrenovering i Stockholm

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Behöver du kan hjälpa med takrenovering i Stockholm och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Vi hjälper dig med takrenovering i Stockholm

Behöver du hjälp med takrenovering i Stockholm ska du vända dig till en bra takläggare som kan hjälpa dig. Att renovera taket innebär en stor utgift och kan snabbt bli en dyr historia om det inte blir rätt gjort.

 

Av den anledningen är det viktigt att välja en professionell takläggare som kan utföra arbetet fackmannamässigt för bästa resultat och trygghet. Då finns vi på Takmästare redo att hjälpa dig – inte mer än ett samtal bort.

Hur vet man när det är dags för takrenovering?

Bor du i hus eller äger en fastighet beror det lite på när en takrenovering behöver göras. Alla tak har olika lång livslängd. Därför beror det helt på vilken typ av tak du har och när det renoverades senast. Generellt brukar den beräknade tekniska livslängden vara:

 

  • 20-30 år för papptak.
  • 30-40 år för plåttak.
  • 40-60 år för tak med takpannor.

Det finns en del saker man själv kan kolla efter för att bedöma när det är dags att renovera taket, men det kan vara svårt att göra en korrekt bedömning på egen hand. Misstänker du att det är dags, och vill att en professionell aktör tar en titt på taket, är du varmt välkommen att kontakta oss vid takrenovering i Stockholm med omnejd.

Vad du kan förvänta dig av oss som takläggare i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Takrenovering – Pris, arbetsprocess och material

Vad en takrenovering kostar beror lite på hur taket ser ut i dagsläget och vad som behöver göras innan själva renoveringen kan sätta igång. Andra faktorer som påverkar den totala kostnaden är hur stort taket i fråga är, vilket material som behövs samt tiden som teamet behöver.

Inför varje arbete inleder vi alltid med en kostnadsfri kontroll av taket för att få rätt uppfattning av vad som behöver göras. Därefter kan vi lämna en offert på takläggningen – alltid med fast pris.

Inför varje arbete inleder vi alltid med en kostnadsfri kontroll av taket för att en uppfattning av vad som behöver göras. Därefter kan vi lämna en offert på takläggningen – alltid med fast pris.

En stor del av arbetet utför våra takläggare i vår plåtverkstad, där vi kan arbeta under perfekta förhållanden. Både tillverkningen av plåttak i Stockholm och exempelvis målning av vindskivor sker där, vilket är en viktig del i vårt kvalitetsarbete som vi värnar om i varje projekt.

Behöver du hjälp med takrenovering i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa till vi takrenovering i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Åkersberga, Älvsjö, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Södertälje, Sollentuna, Solna, Täby, Tyresö, Värmdö m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%