Bandtäckning i Stockholm - vi är experter på tak!

Med över 30 år i branschen är vi din trygga partner. Vi hjälper dig med bandtäckning i Stockholm!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Experter på bandtäckning i Stockholm

Vi på takmästare har arbetat med tak i över 30 år och är din lokala expert på bandtäckning i Stockholm. När vi utför våra arbeten gör vi det alltid med god kommunikation och kunden i fokus, så att du kan känna dig trygg genom hela arbetet. Genom en god kontakt med dig som uppdragsgivare kan vi nå bästa möjliga resultat när vi byter ditt tak.

Bandtäckning – en effektiv teknik

Bandtäckning är en effektiv teknik som används för att lägga dubbelfalsat plåttak. Genom metoden sätts plåten på plats i större band, vilket minskar antalet skarvar. Skarvar har tidigare setts som en svag punkt, eftersom det finns en större risk för läckage och vattenskador där. Genom bandtäckning kan risken alltså minimeras, samtidigt som tekniken gör processen snabbare och mer effektiv än det traditionella sättet.

Fördelen med att välja ett plåttak är att det är ett lätt material. I förhållande med tegel och betong så väger plåt inte mycket, vilket underlättar arbetet vid takbyte. Dessutom innebär det en mindre belastning på huset, då trycket inte blir lika högt. Plåt är ett material som är enkelt att underhålla och den glatta ytan gör att snö och regn rinner av ytan. Det leder till att taket håller sig i gott skick utan mycket och krävande underhåll. Ett plåttak kan hålla i upp till 40 år, vilket innebär att det är en god investering för dig som står inför valet att byta tak.

Vi hjälper dig att ta fram rätt lösning

Oavsett hur dina önskemål ser ut kan vi på Takmästare hjälpa till att ta fram en passande lösning. Tack vare vår långa erfarenhet har vi goda kunskaper om alla typer av tak och förutom bandtäckning arbetar vi med betongpannor, lertegel, ytpapp, shingel och traditionellt plåttak. Vi är heltäckande inom taktjänster och kan även hjälpa dig med underhåll som bland annat omläggning, snöskottning, säkerhet, målning och takinspektering.

Vår kundbas består av både större och mindre uppdragsgivare och vi tar emot arbeten från fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Kunden i fokus

Vår främsta målsättning är att du ska vara nöjd med vårt arbete. Därför arbetar vi alltid med ett högt engagemang och välkomnar dina frågor, så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Vi har de försäkringar som behövs och vi arbetar enbart med branschens mest etablerade materialleverantörer. På så sätt kan vi garantera dig bästa kvalitet när du anställer oss.

Våra projekt leds av en erfaren arbetsledare med över 10 års erfarenhet i branschen. På så sätt kan vi kvalitetssäkra vårt arbete och garantera god kommunikation med dig som kund.

Takläggare kontakt

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri kontroll eller för att få mera information.

Bandtäckning i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver hjälp med bandtäckning i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Vallentuna och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%