Bandtäckning i Stockholm - vi är experter på tak!

Med över 30 år i branschen är vi din trygga partner. Vi hjälper dig med bandtäckning i Stockholm!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med bandtäckning i Stockholm utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Experter på bandtäckning i Stockholm

Vi på takmästare har arbetat med tak i över 30 år och är din lokala expert på bandtäckning i Stockholm. När vi utför våra arbeten gör vi det alltid med god kommunikation och kunden i fokus, så att du kan känna dig trygg genom hela arbetet. Genom en god kontakt med dig som uppdragsgivare kan vi nå bästa möjliga resultat när vi byter ditt tak. Takmästare är verksamma i Stockholm med omnejd och kan hjälpa dig i Åkesberga, Bromma, Lidingö, Nynäshamn, Sollentuna och Tyresö med bandtäckning.

Bandtäckning i Stockholm - en effektiv teknik

Bandtäckning är en effektiv teknik som används för att lägga dubbelfalsat plåttak. Genom metoden sätts plåten på plats i större band, vilket minskar antalet skarvar. Skarvar har tidigare setts som en svag punkt, eftersom det finns en större risk för läckage och vattenskador där. Genom bandtäckning kan risken alltså minimeras, samtidigt som tekniken gör processen snabbare och mer effektiv än det traditionella sättet.

Fördelen med att välja ett plåttak är att det är ett lätt material. I förhållande med tegel och betong så väger plåt inte mycket, vilket underlättar arbetet vid takbyte. Dessutom innebär det en mindre belastning på huset, då trycket inte blir lika högt. Plåt är ett material som är enkelt att underhålla och den glatta ytan gör att snö och regn rinner av ytan. Det leder till att taket håller sig i gott skick utan mycket och krävande underhåll. Ett plåttak kan hålla i upp till 40 år, vilket innebär att det är en god investering för dig som står inför valet att byta tak.

Vi hjälper dig att ta fram rätt lösning

Oavsett hur dina önskemål ser ut kan vi på Takmästare hjälpa till att ta fram en passande lösning. Tack vare vår långa erfarenhet har vi goda kunskaper om alla typer av tak och förutom bandtäckning arbetar vi med betongpannor, lertegel, ytpapp, shingel och traditionellt plåttak. Vi är heltäckande inom taktjänster och kan även hjälpa dig med underhåll som bland annat omläggning, snöskottning, säkerhet, målning och takinspektering.

Vår kundbas består av både större och mindre uppdragsgivare och vi tar emot arbeten från fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Vi börjar alltid med en inledande kontroll

Innan vi utför en bandtäckning på ditt tak börjar vi med att undersöka takets förutsättningar. Vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri kontroll för att kunna ta redan på projektets omfattning och därefter ta fram den bästa lösningen för ditt unika tak. När vi fastställt vad som ska göras kan vi ge dig en rättvis och tydlig offert.

Takmästare - din trygga takexpert i Stockholm med omnejd

Vår främsta målsättning är att du ska vara nöjd med vårt arbete. Därför arbetar vi alltid med ett högt engagemang och välkomnar dina frågor, så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Vi har de försäkringar som behövs och vi arbetar enbart med branschens mest etablerade materialleverantörer. På så sätt kan vi garantera dig bästa kvalitet när du anställer oss. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri kontroll eller för att få mera information.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%