Vi löser takbyte med solpaneler

Boka takomläggning och solpaneler separat eller som en paketlösning.

Takkontroll och Offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/Ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Behöver du hjälp med läggning av nytt tak för solpaneler i Stockholm och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Vi utför takbyten med solpaneler i Stockholm med omnejd

Behöver du hjälp med takbyte för solpaneler i Stockholm ska du välja en bra takläggare för jobbet. Ett takbyte kostar mycket pengar och kan snabbt bli en mer kostsam historia om det inte blir rätt gjort. Därför är det viktigt att välja en takläggare som kan utföra takarbetet fackmannamässigt för bästa resultat och trygghet. När det är dags för dig att byta tak i Stockholm är vi på Takmästare inte mer än ett samtal bort.

Solpaneler och installation

Vår samarbetspartners utför fullständig installation av solpaneler. De installerar din solcellsanläggningen med ett team som består av en certifierad solcellsinstallatör, en behörig elektriker samt kom­pet­enta tak­montörer. När installationen är klar testas anläggningen mycket noggrant för att försäkras om att alla komponenter fungerar tillsammans och att allting blivit som du tänkt dig.

Våra samarbetspartners har valt att bygga deras panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån tre kategorier: Bas, mellan och premium med 12 års produktgaranti för växelriktare med möjlighet till att förlänga till 25 år samt 25 år för optimerarna.

Laddbox

Solceller och elbilar går ofta hand i hand. När du fått din solcellsanläggning installerad är det förmodligen en tidsfråga innan du börjar kika på en eldriven bil. Du kan lägga till en laddbox till din solcellsanläggning och ladda din nuvarande eller kommande elbil med egenproducerad solel.

Våra samarbetspartners installerar gärna din box i samband med att solcellerna monteras då behöriga elektriker redan finns på plats.

Vad du kan förvänta dig av oss på vid takbyte i Stockholm:​

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Solwer AB

Vi samarbetar med Solwer AB som använde Shine Solar 395 solpaneler, beprövade hållbara solpaneler testade för att passa nordiska förhållanden. De utvalda komponenterna i solcellsanläggningar är från de bästa operatörerna i branschen.

Inverter

Inverter är växelriktaren som omvandlar solceller till el som är lämplig för hushållsapparater. Sofar Solar växelriktaren är lämplig också utformad för att funder med nordiska bangers. Solwer har 10-års produktgaranti på inverters.

Takfästen

Solcellerna måste kunna stå emot vindar och snöstormar. Därför använder Solwer takfästessystemet som tillverkaren garanterar fungerar med 30-års garanti.

Batterier
Att lagra el från solceller i ett batteri kan vara fördelaktigt både ur ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Energilager med batteri byggs ofta för att spara överskottet av el som produceras, för att kunna användas vid ett underskott av el.

Behöver du hjälp med takbyte för solpaneler i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa dig med takbyte för solpaneler i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Åkersberga, Bromma, Huddinge, Järna, Nacka, Södertälje, Sollentuna, Täby, Tyresö, Vaxholm m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%