Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss!

Vill du veta mer om oss som takfirma i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

En takfirma i Stockholm med lång erfarenhet

Är det dags att renovera taket eller kanske lägga ett helt nytt tak och du behöver en professionell takfirma i Stockholm? Oberoende av vad du behöver hjälp med, så finns vi här för dig.

Att ett hus har ett väl fungerande tak är nödvändigt för att kunna skydda mot väder och vind. Taket är också ett av det första vi ser på ett hus och ser det inte snyggt ut ger det snabbt ett dåligt intryck av fastigheten. Så, se till att ta hand om ditt tak med hjälp av en professionell takfirma.

Du och ditt tak förtjänar det bästa

Inget tak är det andra likt och kräver därför olika arbetsteam för rätt insats och bästa möjliga resultat. Vi har noga valt ut och format våra arbetsteam som består av yrkeskunniga takläggare med rätt utbildning.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i valet av oss som din takfirma. Därför arbetar vi med alltid med stor lyhördhet till dina önskemål och ser till att hålla en nära dialog med dig under hela projektet. 

Vad du kan förvänta dig av oss på Takmästare i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Alla tak är olika – därför börjar vi alltid med att kontrollera taket

För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt är det viktigt att göra saker i rätt ordning. Alla tak är olika och det finns ingen universal lösning att använda vid alla takarbeten. När du väljer oss som takfirma i Stockholm inleder vi därför alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att göra en bedömning av vad taket behöver
och vilken som är den bästa lösningen utefter de förutsättningar som finns. Därefter kan vi lämna en rättvis och tydlig offert.

Vi verkar i Stockholm med omnejd och kan bland annat hjälpa dig som bor i Åkersberga Bromma, Lidingö, Nynäshamn, Sollentuna och Tyresö.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%