Takfirma i Stockholm

Med över 30 års erfarenhet i branschen är vi en takfirma som besitter stor kunskap och expertis. Om du funderar på att renovera ditt tak eller byta ut det mot ett helt nytt kan du boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt tak.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Takfirma i Stockholm med lång erfarenhet

Ett fungerande tak är en nödvändighet för varje hem. Därför är det viktigt att du anlitar en seriös firma med lång expertis. Med över 30 år i branschen har vi arbetat med många typer av tak och vet vad som krävs för varje enskilt hus. Inget tak är det andra likt och vi hjälper kunder i hela Stockholm att ta fram lösningar för deras unika behov. Vi tar på oss både större och mindre projekt – och sätter alltid kunden i fokus från början till slut.

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

Vi på Takmästare arbetar med långsiktiga mål. Vi vill att din investering i ditt nya tak ska ge ett högkvalitativt skydd som håller i många år framöver. Takets funktion är att skydda mot väder och vind, men det är även något av det första man ser på ett hus. Därför arbetar vi enbart med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna erbjuda våra kunder material av högsta kvalitet, samtidigt som huset får det utseende som efterfrågas. Vi har det svenska klimatet i åtanke under vår arbetsprocess och ser till att ditt tak är lämpat för varma sommardagar likväl som kyliga vinternätter.

De material vi arbetar med är betongplattor, lertegel, bandtäckning/falsad plåt, ytpapp, shingel och plåttak. Utöver att byta tak utför vi även tjänster såsom takomläggning, snöskottning, takavvattning, taksäkerhet, takmålning och takinspektering. Vi utför arbete åt fastighetsägare, bostadsrätter och villaägare.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i valet av takfirma i Stockholm. Vi har noga valt ut och format våra arbetsteam bestående av yrkeskunniga takläggare med rätt utbildning. Vi arbetar alltid med stor lyhördhet till dina önskemål och håller en nära dialog med dig under hela projektet, från början till slut.

Takläggare Tyresö

Ditt tak är unikt – därför börjar vi alltid med en kontroll

För att nå bästa möjliga slutresultat är det viktigt att föra allt i rätt ordning. Alla tak är olika och därför finns det ingen universal lösnings som går att använda vid alla takarbeten. När du väljer att anlita oss börjar vi alltid projektet med en kostnadsfri kontroll. Då kan vi göra en bedömning av vad just ditt tak behöver och ta fram den bästa lösningen utefter de förutsättningar som finns. Sedan kan vi lämna en rättvis och tydlig offert.

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och kan bland annat hjälpa dig som bor i Åkesberga, Bromma, Lidingö, Nynäshamn, Sollentuna och Tyresö med att byta tak.

Så arbetar vi

För att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vårt arbete vill vi engagera dig i vår arbetsprocess. Såhär arbetar vi på Takmästare med våra projekt i Stockholm:

  • Vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri kontroll av taket innan vi lämnar en offert med fast pris
  • Våra projekt leds av en erfaren arbetsledare med över 10 års erfarenhet i branschen. På så sätt kan vi kvalitetssäkra vårt arbete och garantera god kommunikation med dig som kund.
  • Vi har de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg
  • Vi arbetar enbart med branschens mest etablerade materialleverantörer och garanterar dig bästa kvalitet och trygghet med generösa garantier
  • Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet och arbetar alltid med stort engagemang för hög kvalitet och service i toppklass
  • Vårt mål är att du ska vara nöjd. När våra kunder vill rekommendera oss vidare efter ett utfört arbete får vi ett kvitto på att vi gjort ett bra jobb

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takfirma i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Takfirma i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takfirma i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Vallentuna och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%