Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Behöver du hjälp med läggning av plåttak i Stockholm och vill veta mer om hur vi kan kan bistå dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Vi hjälper dig att lägga plåttak i Stockholm

Behöver du hjälp att lägga plåttak i Stockholm ska du vända dig till en professionell takläggare med erfarenhet som kan utföra arbetet fackmannamässigt. Då finns vi på Takmästare redo att hjälpa dig och är inte mer än ett samtal bort.

Det finns många fördelar med plåttak, bland annat att det:

  • väger mindre.
  • är lättare att lägga än andra typer av tak.
  • är ett brandsäkert material.
  • håller tätt väldigt bra.
  • är nästintill underhållsfritt.

Varför plåttak i Stockholm är ett bra alternativ

Eftersom plåt väger mindre än många andra material, så är ett plåttak lättare att få upp på taket som orsakar mindre belastning. Takets främsta funktion är att skydda huset mot väder och vind, men även extrem kyla och hetta. Genom att välja plåttak, väljer du inte bara ett snyggt tak, utan även ett material som fyller sin funktion fullt ut.

Att till sitt hus välja plåttak i Stockholm är med andra ord ett bra alternativ av många anledningar, men även om du bor i en annan del av landet.

Vad du kan förvänta dig av oss när vi lägger plåttak i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Pris, arbetsprocess och material

Vad det kostar att lägga plåttak beror lite på hur ditt tak ser ut i dagsläget och vad som behöver göras innan själva läggningen kan sätta igång. Andra faktorer som påverkar det totala kostnaden är hur stort taket i fråga är, vilket material som ska användas och tiden som vårt team behöver

Inför varje arbete inleder vi alltid med en kostnadsfri kontroll av taket för att en uppfattning av vad som behöver göras. Därefter kan vi lämna en offert på takläggningen – alltid med fast pris.

En stor del av arbetet utför våra takläggare i vår plåtverkstad, där vi kan arbeta under perfekta förhållanden. Både tillverkningen av plåttak i Stockholm och exempelvis målning av vindskivor sker där, vilket är en viktig del i vårt kvalitetsarbete som vi värnar om i varje projekt.

Ska du lägga plåttak i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa till med läggning av plåttak i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Haninge, Huddinge, Nacka, Södertälje, Sollentuna, Täby, Tyresö, Älvsjö m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%