Plåttak i Stockholm

Det vackra plåttaket är klassiskt för Stockholms färgade och detaljerade takåsar. Dessutom skyddar det väl mot både väder och vind, kyla och hetta. Har det blivit dags för ett nytt tak? Boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig att hitta rätt!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Fördelar med plåttak

Plåttak väger mindre än traditionella tegel- och betongpannor och orsakar mindre belastning på byggnaden. Det är dessutom lättare att lägga, vilket minskar arbetstiden för entreprenören. När man vill ersätta papptak med plåt är det vanligt att man fästet plåtet direkt på det gamla taket. Plåt är ett brandsäkert material som håller tätt och är nästintill underhållsfritt. Det har en god förmåga att skydda mot både intensiv kyla och extrem hetta – vilket gör det till ett perfekt material i alla miljöer.

När du behöver hjälp att lägga ett plåttak i Stockholm är det viktigt att du vänder dig till en professionell takläggare som utför arbetet fackmannamässigt. Vi på Takmästare arbetar alltid med kunden i fokus och håller dig uppdaterad om vår arbetsprocess genom hela projektet.

Vi hjälper dig med ditt nya tak

Med ett plåttak får du inte bara ett snyggt utseende, utan även ett tak som fyller sin funktion fullt ut. Vi kan hjälpa dig med både nyläggning och renovering av plastisolbelagda plåttak i Stockholm.

En stor del av arbetet utförs i vår plåtverkstad, där vi kan arbeta under perfekta förhållanden. Där sker både tillverkningen av plåttaken och annat arbete som exempelvis målning av vindskivor.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför jobbar vi med branschens mest etablerade materialleverantörer och har de försäkringar som behövs för att kunna genomföra ett säkert arbete. Kvalitet och engagemang är två grundpelare i vår verksamhet och vi jobbar alltid för att leverera tak i toppklass. Våra team består av takmästare som alla har lång erfarenheter av takläggning i Stockholm.

Att till sitt hus välja plåttak i Stockholm är med andra ord ett bra alternativ av många anledningar, men även om du bor i en annan del av landet.

Hur mycket kostar det att lägga plåttak?

Kostnaden för plåttak beror på hur ditt tak ser ut i dagsläget och vad som behöver göras innan själva läggningen kan sätta igång. Andra faktorer som spelar in är vilket material som ska användas och hur lång tid arbetet tar.

Inför varje takläggning erbjuder vi en kostnadsfri kontroll av taket, så att vi får en uppfattning om projektets omfattning. Därefter lämnar vi en offert, alltid med fastpris.

Våra projekt leds av en erfaren arbetsledare med över 10 års erfarenhet i branschen. På så sätt kan vi kvalitetssäkra vårt arbete och garantera god kommunikation med dig som kund.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om plåttak i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Ska du lägga plåttak i Stockholm med omnejd?

Vi är din trygga partner när du ska lägga plåttak i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%