Takläggare Danderyd

Behöver du hjälp med renovering eller byte av ditt tak? Kontakta oss idag så hjälper vi dig på bästa sätt.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Proffsig takläggning i Danderyd

Har det blivit dags att renovera ditt tak, eller är det dags att byta till ett helt nytt tak? Då är det viktigt att du tar kontakt med en riktigt bra takläggare. När du ska byta ditt tak är det viktigt att du väljer en seriös takfirma med stor yrkeserfarenhet eftersom det är en långsiktig investering för ditt hus som ska hålla i många år framöver. Dess främsta funktion är att skydda ditt hus mot väder och vind, men ditt tak har även en estetisk aspekt då det är bland de första sakerna man ser på ett hus. Vi samarbetar endast med marknadens bästa leverantörer av material, allt för att göra dig säker på att du får ett tak av högsta kvalitet. Vi arbetar med många olika takmaterial – bland annat lertegel, bandtäckning, ytpapp, shingel, betongplattor och plåttak. Behöver du hjälp med ett litet projekt eller är ditt takbyte mer omfattande? Vi tar emot stora som små uppdrag och kan hjälpa allt från privatpersoner till bostadsrättsföreningar med takläggning i Danderyd.

Vad kostar en komplett takrenovering?

Ett generellt pris är alltid svårt att sätta på en takrenovering då varje tak är unikt och är i behov av olika typer av arbete. Mycket av priset beror också på vad som behöver göras innan takläggningen. Det totala priset inkluderar alla kostnader som är knutna till arbetet, det vill säga både materialkostnad och arbetskraft. Vårt mål är självklart att du ska bli så nöjd som möjligt. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att undersöka ditt tak. Detta gör vi för att ta reda på vilka förutsättningar ditt tak har och för att lägga upp en strategi så att vi ska kunna utföra vårt arbete så effektivt som möjligt. Efter vårt hembesök kan vi ge dig en inledande offert. På det sättet kan du i lugn och ro gå igenom din offert och eventuellt jämföra med offerter från andra takfirmor. Vi arbetar alltid med fastpris så att du slipper ställas inför oväntade kostnader.

När behöver jag byta mitt tak?

Eftersom alla tak har olika förutsättningar och livslängd går det inte att ge ett kort svar på frågan. Hur länge ett tak håller beror bland annat på materialet samt när det senaste takbytet genomfördes. För att uppskatta takets hållbarhet brukar man räkna på en generell teknisk livslängd:

  • 15-25 år för papptak
  • 30-40 år för plåttak
  • 30-40 år för tak med takpannor

Det kan vara svårt att på egen hand avgöra när det är dags att göra en renovering eller takläggning. Om du vill ha hjälp med att ta reda på takets förutsättningar är du välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig med takläggning i Danderyd

Behöver du hjälp med något annat för ditt tak? Utöver takläggning kan vi på Takmästare även utföra tjänster som snöskottning, taksäkerhet, takmålning, takavvattning och takinspektering. Vi utför alltid våra arbeten med försäkringar som garanterar säkerheten och utför alltid uppdraget med stort engagemang och service i toppklass. Oavsett vad du behöver kan du alltid ringa eller maila oss, så hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Danderyd och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%