Takläggare Ekerö

Vi är din pålitliga takläggare på Ekerö som erbjuder professionell service och expertis för alla dina takrelaterade behov, renoveringar som hela takbyten.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Professionella takläggare på Ekerö 

När det är dags för en takrenovering eller till och med ett komplett takbyte är det klokt att söka hjälp från en pålitlig takfirma. Vi förstår att taket är en långsiktig investering som bör utföras korrekt. Inte bara ska taket skydda mot väder och vind, utan det bör också förbättra husets estetik. När du väljer oss kan du vara säker på att vi använder oss av högkvalitativa material från marknadens bästa leverantörer för att säkerställa ett tak av absolut bästa kvalitet. Om du behöver hjälp med ditt tak, ta kontakt med oss på Takmästare, en takläggare på Ekerö med lång erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid att du som kund känner dig trygg när du väljer oss som takläggare och vi lyssnar alltid noggrant på dina önskemål och håller en öppen kommunikation med dig under hela projektet. För att säkerställa att du blir nöjd erbjuder vi generösa garantier på vårt arbete och har nödvändiga försäkringar för att utföra takbyten på ett säkert sätt. Vårt team består av kompetenta takläggare på Ekerö med gedigen erfarenhet inom branschen. Med vår expertis kan vi garantera att du får ett högklassigt slutresultat när du väljer oss för ditt uppdrag.

Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök

Vi inleder alltid våra renoverings- eller takbytesprojekt med en kostnadsfri hembesök för att få en grundlig förståelse för takets nuvarande tillstånd och en överblick över projektets omfattning. Baserat på vårt första besök tar vi fram en kostnadseffektiv plan för åtgärder och erbjuder dig en gratis offert som är anpassad efter dina behov. På detta sätt kan du få en tydlig bild av vad som behöver göras och kostnaden för arbetet innan vi sätter igång. Vi är en pålitlig takläggare på Ekerö, ta kontakt med oss idag!

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Är du nyfiken på att lära dig mer om våra tjänster på Ekerö och hur vi kan skräddarsy vår hjälp efter dina specifika behov? Tveka inte att kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation. Genom denna konsultation kan vi få en klar bild av projektets omfattning och erbjuda dig en offert som är både rättvis och prisvärd. 

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%