Takläggare Huddinge

När du behöver hjälp med att byta tak kan vi erbjuda effektiv och säker service. Vi är din lokala takläggare i Huddinge som står redo att hjälpa dig.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Din takläggare i Huddinge

Behöver du hjälp med att renovera eller byta ditt tak? Då är det bra att kontakta en takläggare i Huddinge som kan sitt arbete. På Takmästare har vi en gedigen erfarenhet inom takläggning, med över 30 års verksamhet i branschen. Vår långa erfarenhet har gett oss möjlighet att arbeta med tak i olika material och i varierande skick. Därför är vi väl förberedda att hjälpa dig med din renovering, oavsett vilka förutsättningar som föreligger. Vår kompetens och expertis gör att vi kan erbjuda dig professionell hjälp och rådgivning för att få det bästa resultatet för ditt takprojekt. Kontakta oss om du behöver en takläggare i Huddinge.

takfirma stockholm

Komplett renovering med oss

På Takmästare lägger vi alltid stor vikt vid att utföra vårt arbete på ett sätt som säkerställer att ditt tak uppfyller högsta standard. Vi är takläggare i Huddinge som är erfarna inom alla typer av tak och kan hjälpa dig oavsett om ditt tak är gjort av betong, lertegel, falsad plåt, ytpapp eller shingel. Som en heltäckande takfirma tar vi oss an både stora och små projekt. Därför välkomnar vi gärna uppdrag från fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare i Huddinge och dess omgivningar.

 

Om du överväger en takrenovering men är osäker på omfattningen av arbetet, kan du enkelt boka ett kostnadsfritt hembesök hos oss. Vi börjar alltid våra projekt med en gratis undersökning av ditt tak för att få en klar bild av förutsättningarna. Detta gör det möjligt för oss att skapa en effektiv och skräddarsydd plan för just ditt tak. Efter att vi har genomfört undersökningen kan vi även erbjuda dig en rimlig och transparent offert med fast pris, så att du undviker oväntade kostnader.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du få mer information om våra tjänster i Huddinge och hur vi kan anpassa dem efter dina specifika behov? Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera ditt projekt, utvärdera omfattningen och ge dig en rättvis och konkurrenskraftig offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%