Takläggare Saltsjöbaden

Behöver du hjälp med renovering eller byte av ditt tak? Vi finns här för att hjälpa dig i stora som små projekt.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

Har du behov av att renovera eller byta ditt tak? Oavsett om du är en privatperson som behöver hjälp med din villa eller om ni är ett företag som har en fastighet kan vi på Takmästare hjälpa er. Inga projekt är för små eller stora för oss. Vi vill att din investering i ditt nya tak ska ge ett riktigt bra skydd som håller i många år framöver. Takets funktion är framför allt att skydda ditt hem mot väder och vind och utöver det finns det också en estetisk aspekt där själva utseendet på huset är viktigt. Med ett fint tak blir helhetsintrycket förhöjt och ger din fastighet ett lyft. Vi är din takläggare i Saltsjöbaden som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Vi tar samtidigt stor hänsyn till det svenska klimatet med dess skiftande årstider, som sätter press på materialet och dess kvalitet.

Trygg takläggare i Saltsjöbaden

Med över 30 års samlad erfarenhet har vi en bred kompetens att erbjuda dig som kund, vilket gör att du kan känna dig trygg hos oss. Vi utför takläggningar i Saltsjöbaden och flera andra delar i Stockholms län som Haninge och Täby. Var du än bor finns möjligheten för oss att hjälpa dig. Ditt tak är unikt, därför vill vi alltid börja med en kontroll. Detta för att nå bästa möjliga slutresultat som garanterar att du som kund blir nöjd och att arbetet utförs på rätt sätt. Varje tak är unikt och av den anledning blir också varje renovering unik – det finns tyvärr ingen enkel universallösning som fungerar på alla tak. Det är därför vi inleder med en kostnadsfri kontroll så att du ska få möjlighet att i lugn och ro ta ett beslut om renoveringen.

Takbyten med solpaneler

Solpaneler har kommit att bli en populär energikälla för både privathushåll och företag och vi kan självklart installera detta också. Våra samarbetspartners kan utföra fullständiga installationer av solpaneler och monterar anläggningen med ett team bestående av en certifierad solcellsmontör, en behörig elektriker och såklart ett team av kompetenta takläggare. När hela installationen är klar testas anordningen väldigt noga för att se så allt fungerar och att du som kund är nöjd med resultatet. Oavsett vad det gäller kan du alltid höra av dig till oss för frågor och undringar.

takfirma i stockholm

Vi tar reda på takets förutsättningar genom ett kostnadsfritt hembesök

Är du osäker på om ditt tak behöver en renovering? När du anlitar oss som takläggare inleder vi alltid uppdraget med en kostnadsfri undersökning. På så sätt kan vi ta reda på ditt taks unika förutsättningar och på så sätt ta fram en effektiv åtgärdsplan. Då kan vi även ge dig en rimlig och rättvis offert. För att du ska slippa oväntade kostnader arbetar vi alltid med fastpris.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Saltsjöbaden och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%