Takläggare Tyresö

Kontakta oss när du behöver hjälp med en takrenovering. Vi är din trygga takläggare i Tyresö.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Erfaren takläggare i Tyresö

Om du står inför en takrenovering är det en god idé att ta kontakt med en duktig takläggare. Vi på Takmästare är en erfaren firma med över 30 års erfarenhet av takläggning i Tyresö. Under våra år i branschen har vi stött på tak av olika material i varierande skick och är därför beredda att hjälpa dig med din renovering, oavsett hur förutsättningarna ser ut. Vi arbetar enbart med marknadens bästa materialleverantörer för att kunna garantera dig ett tak av hög kvalitet som kommer hålla i många år.

Vi arbetar alltid med kunden i fokus

När du anlitar oss som takläggare i Tyresö sätter vi alltid dina behov i första hand. Vårt viktigaste uppdrag är att du som kund känner dig nöjd med vårt arbete, vilket är varför vi välkomnar dina idéer och önskemål. Vi håller alltid god kommunikation med dig under hela uppdraget – så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Takläggare Lidingö

Komplett takfirma

När du anlitar oss för takrenovering i Tyresö kommun ser vi till att ditt tak håller måttet. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av tak och kan hjälpa dig med tak av materialen betong, lertegel, falsad plåt, ytpapp och shingel. Takmästare är en heltäckande firma som utför både större och mindre arbeten och vi tar emot uppdrag från villaägare likväl som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholms län.

Vi tar reda på takets förutsättningar genom ett kostnadsfritt hembesök

Är du osäker på om ditt tak behöver en renovering? Tveka inte på att kontakta oss! När du anlitar oss som takläggare inleder vi alltid uppdraget med en gratis undersökning. På så sätt kan vi ta reda på ditt taks unika förutsättningar och utifrån det ta fram en effektiv åtgärdsplan. När vi har gjort kontrollen kan vi även ge dig en rimlig och rättvis offert. För att du ska slippa oväntade kostnader arbetar vi alltid med fastpris.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Tyresö och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%