Takläggare Upplands Väsby

Går du i tankarna att genomföra ett takbyte eller takrenovering? Kontakta oss för att få svar på dina frågor.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

En trygg takläggare i Upplands Väsby

Har det blivit dags för dig att lägga om ditt tak? Eller behöver du hjälp med en renovering? Då bör du ta kontakt med en erfaren takläggare. Vi på Takmästare är experter när det kommer till alla typer av takarbeten och kan hjälpa dig med det du behöver. Vi som jobbar här har alla många års erfarenhet av och vi har stött på tak i varierande skick. Därför kan du som kund vara trygg hos oss, oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Vi hjälper dig med takläggning i Upplands Väsby

Takmästare är en heltäckande firma i Upplands Väsby och vi har som mål att hitta den bästa lösningen för ditt tak. Med över 30 års samlad yrkeserfarenhet har vi den kompetens som krävs för att göra ett riktigt bra jobb för dig. Vi jobbar med alla typer av tak och kan hjälpa dig som har bandtäckning, lertegel, betongpannor, ytpapp, plåttak eller shingel. Vi hanterar både stora och små uppdrag och kan hjälpa dig som är villaägare, fastighetsägare eller är med i en bostadsrättsförening med olika typer av takläggning i Upplands Väsby.

Kostnadsfritt hembesök

När du ska inleda din renovering kan det kännas svårt att veta var och hur du ska börja. Kanske är du osäker på om du behöver renovera eller byta tak helt och hållet? Därför är du välkommen att kontakta oss innan du påbörjar processen. Vi erbjuder alltid våra kunder ett kostnadsfritt besök, där vi tillsammans går igenom ditt taks förutsättningar och en strategi för renoveringen. Därefter tar vi fram en kostnadseffektiv offert som du kan läsa igenom noga. Vi arbetar alltid med fast pris och på så sätt får du en tydlig överblick av prisbilden.

Säkerhet i fokus

Vi utför alltid vårt arbete med ett stort fokus på säkerhet för vår personal. Den höga höjden innebär det alltid risker för både takläggaren och de som befinner sig runtomkring. Av den anledningen använder vi alltid testad säkerhetsutrustning och tack vare att våra erfarna arbetsledare har lång erfarenhet inom branschen har de också ett stort säkerhetstänk. Självklart har vi också de försäkringar som krävs för att vi ska kunna utföra ett säkert jobb och vi utför alltid våra uppdrag med högsta service. Behöver du hjälp med takläggning i Upplands Väsby? Ring eller maila oss så hjälper vi dig att planera, resonera och värdera vad som behöver göras på det bästa sättet för ditt tak.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Upplands Väsby och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%