Takläggare Värmdö

Vi är experter på att renovera och byta tak. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med, vi har lång erfarenhet och stor kompetens på området.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Din takläggare på Värmdö

Bor du på Värmdö och behöver hjälp med att renovera tak? Då kan du kontakta oss. Vi har en bred kompetens och över 30 års samlad erfarenhet som gör oss kunniga om det mesta inom tak och renoveringar. Med över 100 genomförda takrenoveringar i Stockholms län varje år är våra arbetsteam kvalificerade och erfarna, vilket också innebär en trygghet för dig som kund.

Renovera tak eller byta?

Är du i behov av renovering av ditt tak, men är osäker på hur det ska gå till? Om du äger en fastighet eller bor i ett hus kommer du förmodligen att behöva renovera taket förr eller senare. Hur lång tid det ska gå mellan renoveringarna beror helt på materialet, men generellt brukar man räkna den tekniska livslängden enligt följande:

 

  • 20-30 år för papptak
  • 30-40 år för plåttak
  • 40-60 år för tak med takpannor

Vi samarbetar enbart med marknadens bästa materialleverantörer, allt för att kunna göra dig säker på att du får ett tak av högsta kvalitet. Bland de takmaterial vi arbetar med finns betongplattor, lertegel, bandtäckning, ytpapp, shingel och plåttak. Vi tar emot både större och mindre omfattande uppdrag och kan hjälpa allt från privatpersoner och villaägare till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Värmdö.

 

Hur mycket kostar det att byta tak?

Kostnaden för en renovering eller ett byte av tak är individuellt och svår att svara på utifrån en generell summa. Det enklaste sättet att ta reda på priset för din renovering är att du bokar in en tid där vi kan komma och titta på ditt tak och göra en bedömning. Kontrollen är kostnadsfri och tack vare den kan vi göra en tydligare uppskattning på vad renoveringen kommer att gå på – och på det sättet ge dig en rättvis och grundlig offert. Det allra bästa är att ta kontakt med flera takfirmor för att sedan kunna jämföra mellan olika offerter och se vad som skiljer dem åt. Något som är viktigt att tänka på är om takfirman har goda referenser från kunder. Dessa är nästan allra viktigast då ett tak som är lagt på ett slarvigt sätt kommer att orsaka problem i framtiden som dessutom kan bli kostsamma. Underarbetet är A och O och avgörande för ditt tak och dess livslängd. Kontakta oss för att få svar på dina funderingar, vi kan hjälpa dig med de frågor du har om takbyte och renoveringar.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Värmdö och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%