Takläggare Norrtälje

Har det blivit dags att göra en takrenovering? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är din erfarna takläggare i Norrtälje.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Din takläggare i Norrtälje

När du anställer oss för takläggning i Norrtälje ser vi till att du får skyddande tak av högsta kvalitet. Vi på Takmästare utför alltid våra arbeten med största noggrannhet och med över 30 års erfarenhet inom takläggning är vi din trygga partner när du behöver lägga nytt tak. När vi gör en renovering på ditt tak ligger vårt största fokus på att du som kund ska känna dig nöjd. Därför välkomnar vi dina synpunkter och håller gärna en öppen dialog under hela vår arbetsprocess.

Vi arbetar med alla typer av tak

När du behöver lägga nytt tak eller göra en renovering på ditt befintliga är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra erfarna takläggare i Norrtälje har gedigen kunskap om alla typer av tak och vi arbetar bland annat material som betongpannor, lertegel, bandtäckning, plåttak, ytpapp eller shingel. När du anställer oss för att utföra ett arbete kan vi garantera dig ett tak av bästa möjliga kvalitet. Det kan vi göra eftersom vi enbart arbetar med marknadens ledande materialleverantörer.

Inget arbete är för stort eller litet och vi tar oss an både mer och mindre omfattande uppdrag från villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholms län.

När ska man renovera sitt tak?

Eftersom alla tak har olika förutsättningar och livslängd går det inte att ge ett kort svar på frågan. Livslängden på ditt tak beror bland annat på materialet samt när ditt senaste takbyte gjordes. För att uppskatta takets livslängd brukar man räkna på en generell teknisk livslängd:

 

  • 15-25 år för papptak
  • 30-40 år för plåttak
  • 30-40 år för tak med takpannor

Det kan vara svårt att på egen hand avgöra när det är dags att göra en renovering eller takläggning. Om du vill ha hjälp med att ta reda på takets förutsättningar är du välkommen att kontakta oss. Vi inleder alltid våra uppdrag med ett kostnadsfritt hembesök.

 

Säkerhet i fokus

När vi jobbar med tak i Norrtälje tar vi alltid till säkerhetsåtgärder. Arbete på hög höjd innebär risk för både takläggaren och de som befinner sig i närheten. För att garantera säkerheten för alla inblandade använder vi alltid testad säkerhetsutrustning och våra projekt leds alltid av seriösa arbetsledare med lång erfarenhet. Vi har alla försäkringar som krävs och vi är väl utrustade för att förhindra eventuella olyckor när vi utför våra renoveringar.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Norrtälje och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%