Takläggare i Stockholm

Är du i behov av att byta tak på din fastighet? Med över 30 års erfarenhet i branschen är Takmästare en trygg partner till ditt nästa projekt!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Takläggare med lång erfarenhet

När det är dags att renovera det befintliga taket eller lägga ett helt nytt är det bra att vända sig till en professionell takfirma. Takmästare är en etablerad expert med över 30 år lång erfarenhet som takfirma i Stockholm. Vi erbjuder dig generösa garantier och har de försäkringar som krävs för att genomföra trygga renoveringar.

 

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

När du byter tak gör du en långsiktig investering som ska hålla i många år framöver. Takets främsta funktion är att skydda hemmet från väder och vind, men det är även en av de första sakerna man ser på ett hus. För att kunna erbjuda dig den bästa lösningen för just ditt hem arbetar vi endast med material från branschens mest etablerade leverantörer. På så sätt kan vi garantera att ditt tak får de funktioner som önskas, samtidigt som vi erhåller en hög kvalitet på materialet.

 

Flexibel takfirma i Stockholm

Utöver takläggning och renovering erbjuder vi en rad andra taktjänster i Stockholm. Vi kan hjälpa dig med bland annat snöskottning, taksäkerhet, takmålning, avvattning och takinspektion. Oavsett hur dina behov ser ut är du välkommen att kontakta oss, så hittar vi den bästa lösningen för dig.

 

Kunden och säkerhet i fokus

Vårt viktigaste uppdrag är att leverera ett resultat som du som kund känner dig nöjd med. Därför är vi alltid lyhörda för dina önskemål, både innan uppdraget startar och under hela processen. Vi för en nära dialog med dig under vårt arbete och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. 

Takläggare Tyresö

Hur ofta bör man byta tak?

Eftersom all tak har olika livslängd är det svårt att ge ett exakt svar på frågan. Kringliggande faktorer som väderförhållande, material på taket och när du senast gjorde ett takbyte spelar in. Däremot kan man räkna på en ungefärlig teknisk livslängd:

 

 • 15-25 år för papptak
 • 30-40 år för plåttak
 • 30-40 år för tak med takpannor

Ett takbyte är en stor investering, men när det utförs på rätt sätt får du ett tak av hög kvalitet som håller i många år framöver. Om du vill minska risken för kostsamma reparationer i framtiden och förlänga dess livslängd är det en god idé att göra regelbundna underhåll av taket.

Ditt tak är unikt – därför inleder vi med ett kostnadsfritt hembesök

Vi sätter alltid kunden i första hand och vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt. Därför inleder vi varje projekt med ett kostnadsfritt hembesök för att undersöka takets förutsättningar. Det ger oss möjlighet att ta reda på vad som kommer behöva göras innan vi påbörjar själva renoveringen. Efter besöket kan vi ge en rättvis offert och vi arbetar alltid med fastpris.

 

Behöver du hjälp med takläggning i Stockholm med omnejd?

Vi jobbar alltid med kvalitet i fokus. Såhär arbetar vi med våra projekt i Stockholm med omnejd:

 • Vi erbjuder dig en kostnadsfri kontroll av taket innan vi lämnar en offert med fast pris
 • För att du som kund ska känna dig trygg  har vi de försäkringar som behövs 
 • Vi arbetar  med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna garantera dig bästa kvalitet på råmaterialet
  • Din trygghet är i fokus och vi erbjuder generösa garantier
  • Våra takmästare har lång erfarenhet och arbetar alltid med stort engagemang och service
  • Vi vill att du ska vara nöjd. När du vill rekommendera oss vidare får vi ett kvitto på att vi utfört ett bra jobb
Plåttak i Stockholm
Plåttak i Stockholm

Hur mycket kostar det att byta tak?

Kostnaden för att byta tak beror på hur taket ser ut i dagsläget och vad som behöver göras innan själva läggningen kan sätta igång. Priset inkluderar kostnaderna som är knutna till takläggningen, det vill säga arbetskraft och materialkostnad.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll för att få en uppfattning om projektets omfattning. Först därefter kan vi kan vi lämna en offert med ett fastpris till dig.

 

ROT-avdrag

Du som privatperson har rätt att nyttja ROT-avdrag på våra tjänster. Det innebär att du kan få upp till 30% avdrag på arbetskostnaderna när du anlitar oss. Tjänster som omfattas av skattereduktionen är renoveringar, takbyte taksäkerhet, målning, avvattning och inspektion. Kontakta oss om du vill nyttja ROT-avdraget så hjälper vi dig med den tillkommande administrationen.

Boka kostnadsfri konsultation

Vill du veta mer om oss som takläggare i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Vallentuna och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%