Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss som takläggare Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Välj en bra takläggare i Stockholm

Söker du efter en takläggare i Stockholm? När det är dags för takrenovering, eller kanske att lägga ett helt nytt tak, ska du vända dig till en professionell takfirma.

Det är viktigt att ett hus har ett helt tak som fyller sin funktion fullt ut för att kunna skydda mot väder och vind. Eftersom taket dessutom är ett av det första man ser på en fastighet ger det snabbt ett dåligt intryck av huset om det inte ser snyggt ut ger. Risken är att det ger ett dåligt intryck av dig som fastighetsägare också. Det är dock ingen risk om du tar hand om ditt tak med hjälp av en bra takläggare i Stockholm som kan utföra arbetet fackmannamässigt.

När du behöver hjälp av en takläggare i Stockholm är du välkommen att kontakta oss på vi på Takmästare.

Vad du kan förvänta dig av oss som takläggare i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Alla tak är olika – därför inleder vi alltid med en kostnadsfri kontroll

För att vi ska veta vad exakt som behöver göras, och för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt, är det viktigt att börja i rätt ände. Alla tak är olika och kräver därav olika underhåll.

När du väljer oss för läggning av tak inleder vi alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att kunna göra en rättvis bedömning av vad taket behöver och vad som är den bästa lösningen därefter. När det är gjort kan vi ge dig en offert – som vi alltid lämnar med fast pris.

Eftersöker du en bra takläggare i Stockholm som kan hjälpa dig? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Takmästare. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Behöver du hjälp med takarbeten i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare i Stockholm med omnejd och finns bland annat på orter som: Åkersberga, Älvsjö, Bergshamra, Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Gustavsberg, Hägersten, Haninge, Hässelby, Huddinge, Järfälla, Järna, Kungsängen, Lidingö, Märsta, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Rimbo, Rönninge, Saltsjö Boo, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Trångsund, Tullinge, Tyresö, Upplands Väsby, Vällingby, Värmdö, Vaxholm m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%