Takläggare i Stockholm

Är du i behov av att byta tak på din fastighet? Med över 30 års erfarenhet i branschen är Takmästare en trygg partner till ditt nästa projekt!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Takläggare kontakt

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss som takläggare Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov?

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.

Takläggare med lång erfarenhet

När det är dags att renovera det befintliga taket eller lägga ett helt nytt är det bra att vända sig till en professionell takfirma. Takmästare är en etablerad expert med över 30 år lång erfarenhet i Stockholm. Vi erbjuder dig generösa garantier och har de försäkringar som krävs för att genomföra trygga renoveringar.

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

När du byter tak gör du en långsiktig investering som ska hålla i många år framöver. Takets främsta funktion är att skydda hemmet från väder och vind, men det är även en av de första sakerna man ser på ett hus. För att kunna erbjuda dig den bästa lösningen för just ditt hem arbetar vi endast med material från branschens mest etablerade leverantörer. På så sätt kan vi garantera att ditt tak får de funktioner som önskas, samtidigt som vi erhåller en hög kvalitet på materialet. 

Vi hjälper dig att ta fram en lösning utifrån dina önskemål och vi jobbar med flera typer av material; betongpannor, lertegel, bandtäckning/falsad plåt, ytpapp, shingel och plåttak. Vi lägger tak året om och arbetar med material som klarar av det svenska klimatet. Utöver takläggning kan även utföra tjänster såsom takomläggning, snöskottning, takavvattning, taksäkerhet, takmålning och takinspektering. Vi riktar våra tjänster mot fastighetsägare, bostadsrätter och villaägare.

Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med ditt val av takläggare i Stockholm. Därför att vi noggrant format våra arbetsteam, som består av yrkeskunniga takläggare med lång erfarenhet av takrenoveringar. När du väljer att arbeta med oss på Takmästare är vi alltid lyhörda och lyssnar på dina önskemål. Vi uppdaterar dig regelbundet om arbetsprocessen så att du kan känna dig trygg med renoveringen från början till slut.

Ditt tak är unikt - därför inleder vi med ett kostnadsfritt hembesök

Vi sätter alltid kunden i första hand och vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt. Därför inleder vi varje projekt med ett kostnadsfritt hembesök för att undersöka takets förutsättningar. Det ger oss möjlighet att ta reda på vad som kommer behöva göras innan vi påbörjar själva renoveringen. Efter besöket kan vi ge en rättvis offert och vi arbetar alltid med fastpris. 

Behöver du hjälp med takarbeten i Stockholm med omnejd?

Vi brinner för takläggning och jobbar alltid med kvalitet i fokus. Såhär arbetar vi med våra projekt i Stockholm med omnejd:

  • Vi erbjuder dig en kostnadsfri kontroll av taket innan vi lämnar en offert med fast pris
  • För att du som kund ska känna dig trygg  har vi de försäkringar som behövs 
  • Vi arbetar  med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna garantera dig bästa kvalitet på råmaterialet
  • Din trygghet är i fokus och vi erbjuder generösa garantier
  • Våra takmästare har lång erfarenhet av takläggning och arbetar alltid med stort engagemang och service
  • Vi vill att du ska vara nöjd. När du vill rekommendera oss vidare får vi ett kvitto på att vi utfört ett bra jobb

Hur mycket kostar det att byta tak?

Kostnaden för att byta tak beror på hur taket ser ut i dagsläget och vad som behöver göras innan själva läggningen kan sätta igång. Priset inkluderar kostnaderna som är knutna till takläggningen, det vill säga arbetskraft och materialkostnad.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll för att få en uppfattning om projektets omfattning. Först därefter kan vi kan vi lämna en offert med ett fastpris till dig.

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%