Takläggare Sollentuna

Går du i tankar om att göra en takrenovering? Med lång erfarenhet i branschen kan vi erbjuda dig en trygg takläggning i Sollentuna!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Experter på takrenovering i Sollentuna

När du behöver göra en takomläggning eller när ditt tak börjar visa tecken på slitage bör du ta kontakt med en takexpert. Vi på Takmästare är verksamma i hela Stockholms län och har arbetat med takrenovering i Sollentuna i över 30 år. Med vår gedigna kunskap om alla typer av tak kan vi garantera dig ett väl utfört arbete. Vi jobbar alltid med kundens önskemål i fokus och vårt viktigaste mål är att du ska känna dig nöjd. Därför välkomnar vi dina synpunkter och håller en öppen dialog med dig under hela arbetsprocessen.

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

Vi är din heltäckande takfirma i Sollentuna. Våra erfarna takläggare har en bred kunskap och lång vana att renovera tak. Vi arbetar med alla typer av material, såsom betongpannor, lertegel, bandtäckning, plåttak, ytpapp och shingel från marknadens ledande materialleverantörer. På så sätt kan vi erbjuda dig ett tak av högsta kvalitet. Efter många år i branschen har vi stött på tak i alla möjliga skick och kan därför ta oss an både mer och mindre omfattande uppdrag. Oavsett hur dina förutsättningar ser ut är du välkommen att kontakta oss.

Hur vet man när det är dags att byta tak?

Alla tak har olika livslängd och därför går det inte att ge ett exakt svar på frågan. Livslängden på just ditt tak beror på materialet samt när du senast gjorde ett takbyte. Man brukar räkna på en generell teknisk livslängd enligt följande:

  • 15-25 år för papptak
  • 30-40 år för plåttak
  • 30-40 år för tak med takpannor

Det kan vara svårt att själv avgöra när det är dags att renovera eller lägga ett nytt tak. Om du misstänker att det är tid för en renovering kan du kontakta oss – så gör vi ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på takets förutsättningar.

takfirma i stockholm

Takläggare i Sollentuna med fokus på säkerhet

För oss är säkerheten viktig för alla inblandade. Arbete på hög höjd innebär risker för både de som utför arbetet och de befinner sig omkring det. Av den anledningen tar vi säkerheten på största allvar, både för våra takmästare och dig som kund. Vi utför alltid våra takläggningar och takrenoveringar med säker utrustning och våra projekt leds av seriösa arbetsledare. Vi har de försäkringar som krävs och är väl utrustade för att förhindra olyckor när vi utför takrenoveringar i Sollentuna.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Sollentuna och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%