Takläggare i Täby

Har det blivit dags att renovera taket eller lägga ett helt nytt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är din trygga takläggare i Täby.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Experter på takrenovering i Täby

Med över 30 års erfarenhet inom takläggning är vi din trygga partner när du ska renovera eller lägga ett nytt tak. För oss ligger största fokus på relationen till kunden och därför arbetar vi alltid med målet om att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi välkomnar dina synpunkter och håller dig informerad om vår arbetsprocess genom hela uppdraget.

Vi hjälper dig att hitta rätt tak

Vi är en erfaren takfirma i Stockholm med omnejd och efter många år i branschen har vi en gedigen kunskap om alla typer av tak. Efter att ha stött på tak i olika skick och med olika förutsättningar är vi trygga i att utföra alla typer av renoveringar – så att du får ett hållbart tak som håller i flera decennier. De takmaterial vi arbetar med är betongplattor, lertegel, bandtäckning, ytpapp, shingel och plåttak och vi samarbetar enbart med marknadens bästa materialleverantörer, för att kunna försäkra dig om att du får ett tak av högsta kvalitet. Vi tar emot både större och mindre omfattande uppdrag och kan hjälpa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare med takrenovering i Täby.

Takläggare Lidingö

Ditt tak är unikt – därför inleder vi med ett kostnadsfritt hembesök

För att vi ska kunna uppnå bästa möjliga slutresultat är det viktigt att utföra arbetet i rätt ordning. Därför erbjuder vi alla våra kunder ett kostnadsfritt hembesök. På så sätt kan vi ta reda på takets unika förutsättningar och lägga upp en strategi för att utföra takarbetet så effektivt som möjligt. Efter den inledande kontrollen kan vi ge dig en rättvis offert. Vi arbetar alltid med fastpris så att du slipper ställas inför för oväntade kostnader.

Din trygga takläggare i Täby

När vi utför ett takarbete är vi alltid noggranna med säkerheten. Arbete på hög höjd innebär säkerhetsrisker både för den som utför arbetet och de som befinner sig runt omkring. För att du ska känna dig trygg genom hela vår arbetsprocess vidtar vi alltid säkerhetsåtgärder och använder utrustning för att förhindra fallskador. Våra projekt leds av duktiga arbetsledare som ser till att alla steg sker med säkerheten i fokus. Vi har de försäkringar som behövs för att genomföra ett säkert arbete och utför uppdraget med stort engagemang för service i toppklass.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Täby och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%