Takläggare Mälarhöjden

Har det blivit tid för ett takbyte? Takmästare finns här för dig som söker en erfaren takläggare i Mälardalen.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Vi hjälper dig med takläggning i Mälardalen

När ditt tak behöver en renovering, eller när du behöver lägga ett helt nytt tak bör du vända dig till en erfaren takfirma. En väl utförd takläggning säkerställer att fastigheten får ett slitstarkt tak som skyddar mot väder och vind, samtidigt som huset får ett estetiskt tilltalande utseende. Ett takbyte är en långsiktig investering som håller i många år. Vi på Takmästare är din erfarna takläggare i Mälarhöjden och vårt mål är att leverera ett tak av högsta kvalitet med de funktioner du önskar.

Rätt material för ditt tak

Beroende på hur takets förutsättningar ser ut kan olika typer av material vara lämpliga att använda. Vi är bekanta med de flesta material och kan hjälpa dig som har tak gjort av tegel betong, plåt, shingel eller ytpapp. De olika materialen har unika egenskaper som lämpar sig för olika byggnader och väderförhållanden. Vi hjälper dig att välja det mest lämpliga materialet för din fastighet.

Effektiva takrenoveringar

Vi på Takmästare genomför såväl kompletta takbyten som mindre renoveringar. Vi kan hjälpa till att reparera och underhålla befintliga tak genom att exempelvis byta ut trasiga takpannor eller att laga läckage. Genom att regelbundet underhåll taket kan du förlänga dess livslängd och minimera behovet av kostsamma reparationer i framtiden.

Vi inleder med ett gratis hembesök

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss som takläggare i Mälarhöjden. Därför inleder vi alla våra uppdrag med ett gratis hembesök. Det ger oss möjlighet att ta reda på takets förutsättningar och då kan vi även få en överblick över projektets omfattning. Därefter kan vi erbjuda dig en kostnadsfri offert och vi arbetar alltid med fast pris.

Din takläggare i Mälarhöjden

Välkommen att kontakta Takmästare när du behöver hjälp med att lägga nytt eller renovera ditt tak. Vi sätter alltid kunden i första hand och vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt. För att du ska känna dig trygg genom hela arbetet har vi de försäkringar som behövs och vi erbjuder alltid generösa garantier på våra arbeten. Med lång erfarenhet i branschen har vi en gedigen kunskap om olika sorters tak och kan ta fram den bästa lösningen för just dig.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Mälarhöjden och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%