Takläggare Bromma

När du behöver göra en renovering eller byte av tak finns vi här för dig. Vi är din erfarna takläggare i Bromma.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Professionell takläggning i Bromma

När det blivit dags för en takrenovering, eller till och med att byta ut hela taket är det en god idé att ta kontakt med en takfirma. Ett takbyte är en långsiktig investering som ska hålla i många år och därför är det viktigt att arbetet utförs på rätt sätt. Taket ska skydda mot väder och vind, men även förbättra husets estetiska utseende. När du anlitar oss för uppdraget använder vi oss enbart av marknadens bästa materialleverantörer för att säkerställa ett tak av bästa möjliga kvalitet.

Kunden i fokus

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss som takläggare. Vi tar alltid dina önskemål i beaktning och håller en dialog med dig under hela projektet. Vi erbjuder alltid generösa garantier på våra arbeten och har de försäkringar som krävs för att utföra säkra takbyten. Hos oss arbetar kompetenta takläggare i Bromma med gedigen erfarenhet inom branschen. På så sätt kan vi garantera att du får ett resultat i toppklass när du anlitar oss för uppdraget.

Övriga taktjänster

Förutom takläggningar och takrenoveringar erbjuder vi många andra taktjänster i Bromma. Vi kan hjälpa dig med allt från snöskottning och taksäkerhet till målning avvattning och inspektering. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du kontakta oss, så hittar vi rätt lösning för just dig.

takfirma stockholm

Din takläggare i Bromma

Med över 30 år lång erfarenhet i branschen är vi din trygga takläggare i Bromma. Vi har god kännedom kring de flesta materialen och kan hjälpa dig som har ett tak av betong, plåt, lertegel, shingel eller ytpapp. Vid ett takbyte tar vi reda på vilket material som är bäst lämpat för din fastighet och tar fram en lösning som går i linje med dina önskemål. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök

Innan vi påbörjar en renovering eller ett takbyte inleder vi alltid våra uppdrag med ett gratis hembesök. På så sätt får vi möjlighet att undersöka takets förutsättningar och få en överblick över projektets omfattning. Efter hembesöket tar vi fram en kostnadseffektiv åtgärdsplan och erbjuder dig en kostnadsfri offert.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Bromma och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%