Takläggare Lidingö

Går du i tankar om att göra en takrenovering? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är din erfarna takläggare på Lidingö!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Din erfarna takläggare på Lidingö

Om det har blivit dags att göra en takrenovering bör du ta kontakt med en duktig takläggare. Med över 30 års erfarenhet i branschen är vi på Takmästare experter när det kommer till alla typer av takarbeten. Under våra många yrkesverksamma år har vi stött på tak i varierande skick. Därför är vi trygga med att ta oss an ditt uppdrag, oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Vi tar fram den bästa lösningen för just ditt tak

Takmästare är din heltäckande takfirma på Lidingö och vårt mål är att ta fram den bästa lösningen för ditt unika tak. Vi arbetar med alla typer av tak och kan hjälpa dig som har tak bestående av betongpannor, lertegel, bandtäckning, plåttak, ytpapp och shingel. Vi tar emot både mer och mindre omfattande uppdrag och hjälper dig som villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsförening med alla typer av takarbeten i Stockholm med omnejd.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss för ett uppdrag. Därför välkomnar vi dina frågor och håller dig uppdaterad under hela vår arbetsprocess.

Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök

Det är inte alltid enkelt att på egen hand ta reda på takets förutsättningar. Om du känner dig osäker på om det är dags för en renovering eller inte, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid våra kunder ett inledande kostnadsfritt hembesök där vi tar reda på takets förutsättningar. På så sätt kan vi ta fram den bästa strategin för att renovera ditt tak. Därefter kan vi erbjuda dig en kostnadseffektiv offert. Vi arbetar alltid med fastpris så att du får en tydlig överblick över prisbilden.

Takläggare på Lidingö med säkerhet i fokus

För att du ska känna dig trygg med vårt arbete utför vi alltid våra renoveringar med grundliga säkerhetsåtgärder. Höghöjdsarbeten innebär risker för både takläggaren och de som befinner dig runtomkring, vilket är därför vi alltid använder testad säkerhetsutrustning. Våra erfarna arbetsledare har lång erfarenhet i branschen och leder arbetet med stort fokus på säkerhet. Vi har givetvis de försäkringar som krävs för att vi ska kunna utföra ett säkert arbete och vi utför alltid våra uppdrag med service i toppklass.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Lidingö och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Lidingö, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%