Takläggare Nacka

Går du i tankarna att renovera ditt tak? Med över 30 års erfarenhet kan vi hjälpa dig med det du behöver på ett säkert och effektivt sätt.

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Din takläggare i Nacka

Har du köpt ett hus som behöver renoveras, eller är det dags att fräscha upp ditt nuvarande hem? En renovering kan ofta orsaka oro och stress, framförallt när det kommer till större moment som vid renovering av taket. I sådana situationer är det alltid bäst att kontakta en auktoriserad takläggare med lång erfarenhet som kan hjälpa dig på bästa sätt. Oavsett hur förutsättningarna ser ut kan vi på Takmästare göra det enklare för dig och ge dig ett nytt tak.

Vi hjälper dig med ditt tak

Genom åren har vi arbetat med många takrenoveringar och vi har samlat på oss en ovärderlig kompetens på området. Vi hanterar många olika material och kan bistå dig med allt från plåttak till shingel och klassiskt lertegel. Vi lägger tak året om och arbetar med material som klarar av det svenska klimatet. Alla material har olika egenskaper och är du osäker på något eller har funderingar finns vi här för att besvara dem. Kontakta oss så hjälper vi dig med budgetplanering och pris för takrenoveringen.

Boka ett kostnadsfritt besök

För att du som kund ska kunna ta ett beslut i lugn och ro utan att känna någon stress för varken tid eller pengar erbjuder vi ett kostnadsfritt besök för att undersöka ditt tak och komma med förslag och idéer. Vi vill finnas där för dig från start till mål. Dessutom har vi flera kundreferenser som vi kan visa dig, så att du kan bli inspirerad och få en uppfattning av hur din takrenovering kan se ut. Genom att genomföra en kostnadsfri kontroll får vi också en bild av projektets omfattning, allt för att vi ska kunna ge dig precis det som krävs.

Trygg takläggning i Nacka

När vi utför takrenoveringar vill vi se till att de utförs på ett säkert sätt för våra takläggare. Därför utför vi alltid våra takarbeten med grundliga säkerhetsåtgärder så att både du och våra medarbetare ska kunna känna er trygga under arbetstid. Eftersom att höghöjdsarbete innebär stora risker så är vi alltid väldigt noga med att använda säkerhetsutrustning som garanterar ett ordentligt skydd. Våra arbetsledare har lång erfarenhet i branschen och har ett stort fokus på säkerhet när de leder arbetet ute på byggena. Utöver det har vi också de försäkringar som krävs för att kunna utföra ett säkert och väl utfört arbete.

Vi erbjuder prisvärda kvalitetstak

Vill du veta mer om oss som takläggare i Nacka och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Vi finns i Stockholm med omnejd

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%