Nytt tak i Stockholm

Är det dags att lägga nytt tak? Takmästare har över 30 års erfarenhet i branschen!

Takkontroll och offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

 

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Vi hjälper dig att lägga nytt tak i Stockholm

Behöver du hjälp att lägga nytt tak i Stockholm ska du vända dig till en bra takläggare som kan hjälpa dig. Att lägga ett nytt tak är en stor utgift och blir snabbt en kostsam historia om det inte blir rätt utfört. Därför är det viktigt att välja en erfaren takläggare som kan utföra arbetet professionellt och fackmannamässigt för bästa resultat och trygghet

När det är dags för ett takbyte, finns vi på Takmästare redo att hjälpa dig och är inte mer än ett samtal bort.

Hur vet man när det är dags att lägga nytt tak?

Oavsett om du står inför en totalrenovering av huset och behöver lägga nytt tak eller håller på att bygga ett nytt hus där ett tak behövs, så kan vi hjälpa dig.

Alla tak har olika lång livslängd, likväl som olika material lämpar sig olika bra beroende på förhållandena där man bor. När du måste byta till ett nytt tak på huset beror helt på vilken typ av tak du har idag och dess skick. Takets livslängd kan ge dig en uppfattning på ungefär när i tiden det är dags. Generellt brukar den beräknade tekniska livslängden på tak vara:

  • 0-30 år för papptak.
  • 30-40 år för plåttak.
  • 40-60 år för tak med takpannor.

Det finns en del saker som man själv kan kolla efter för att bedöma när det är dags att lägga nytt tak på huset, men det kan vara klurigt att avgöra på egen hand. Misstänker du att det är dags och vill ha ett professionellt öga som kollar på taket, eller om du vill ha råd gällande det taket till nyproduktionen, är du varmt välkommen att kontakta oss när du behöver nytt tak i Stockholm med omnejd.

Det kan förvänta dig av oss när du behöver nytt tak i Stockholm:

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Alla tak är olika – därför börjar vi alltid med att kontrollera taket

Alla tak är unika och vid läggning behövs olika insatser. När du väljer oss för att lägga nytt tak i Stockholm inleder vi därför alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att göra en korrekt bedömning av vad som är den bästa lösningen. När det är gjort kan vi lämna en tydlig offert på vad det kommer kosta att byta taket – alltid med fast fris.

Boka kostnadsfri konsultation

Vill du veta mer om nytt tak i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina unika behov? Kontakta oss så kan vi boka in dig på en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan vi ta reda på projektets omfattning och ta fram en rättvis och prisvärd offert.

Takläggare kontakt

Behöver du hjälp med takbyte i Stockholm med omnejd?

Vi är din trygga partner när du behöver en takläggare i Stockholm med omnejd. Vi utfört arbeten i bland annat i Haninge,  Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Nacka, Danderyd, Upplands Väsby, Saltsjöbaden, Värmdö, Bromma, Mälarhöjden, Huddinge, Åkersberga, Ekerö, Järfälla och Nynäshamn.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%