Takbyte i Stockholm med omnejd

Har det blivit dags att byta tak? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med takbyte i Stockholm.

Takkontroll och Offert

Beställ ditt nya tak!

Gemensam planering

När önskar du börja/när kan vi?

Takarbete/montage

Materialleverans, ställningsbygge m.m.

Slutkontroll

Genomgång av ditt nya tak samt egenkontroll.

Städning/Ordning

Vi tar bort allt material samt städning av tomt.

Våra olika takmaterial

Arbetsprocess & material

En stor del av arbetet utför våra takläggare i vår plåtverkstad, där vi kan arbeta under perfekta förhållanden. Både plåttillverkning samt t ex målning av vindskivor (specifika kulörer) sker här. Det är exempel på en viktig del i vårt kvalitetsarbete som vi värnar om i varje projekt.

Från Sadeltak, Valmattak, Mansardtak, Pulpettak, Flackt tak, Cylindriska tak till motfallstak. Vi har erfarenhet av samtliga tak.

Vi utför takbyten i Stockholm med omnejd

Behöver du hjälp med takbyte i Stockholm ska du välja en bra takläggare för jobbet. Ett takbyte kostar mycket pengar och kan snabbt bli en mer kostsam historia om det inte blir rätt gjort. Därför är det viktigt att välja en takläggare som kan utföra takarbetet fackmannamässigt för bästa resultat och trygghet. När det är dags för dig att byta tak i Stockholm är vi på Takmästare inte mer än ett samtal bort.

Vi välkomnar dina önskemål

När vi utför takläggningar i Stockholm ligger vårt fokus på att du som uppdragsgivare ska känna dig nöjd med arbetet. Därför välkomnar vi dina önskemål och är lyhörda för dina idéer. Vi ser till att hålla en öppen dialog med dig under hela projektet så att du kan hålla dig uppdaterad om hela vår arbetsprocess.

Hur vet man när det är dags att byta tak?

Alla tak har olika lång livslängd. Därför beror det helt på vilken typ av tak du har och när ett takbyte gjordes senast. Generellt brukar den beräknade tekniska livslängden vara:

  • 20-30 år för papptak.
  • 30-40 år för plåttak.
  • 40-60 år för tak med takpannor.

Det finns en del saker man själv kan kolla efter för att bedöma när det är dags att renovera taket eller lägga nytt tak, men det kan vara svårt att avgöra på egen hand. Misstänker du att det är dags, men vill att ett professionellt öga kontrollerar ditt tak är du varmt välkommen att kontakta oss vid takbyte i Stockholm med omnejd.

Vad du kan förvänta dig av oss på vid takbyte i Stockholm:​

  • Du får kostnadsfri kontroll. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan vi lämnar en offert med ett fast pris.
  • Du ska känna dig trygg. Självklart har vi de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig trygg med oss som takfirma.
  • Du förtjänar det bästa. Vi arbetar bara med branschens mest etablerade materialleverantörer för att kunna leverera bästa möjliga kvalité och trygghet genom bra garantier.
  • Du får en engagerad takfirma. Alla våra takmästare har gedigen erfarenhet med ett starkt engagemang för hög kvalité och service i toppklass.
  • Du ska vara nöjd. Målet är att du ska vara lika nöjd som våra tidigare kunder och vilja rekommendera oss till någon i din närhet. Det är det finaste kvittot vi kan få på att samarbetet har fungerat precis som det ska.

Kostnadsfri kontroll inför takbytet

Alla tak är unika och behöver därför olika lösningar. När du väljer oss för takbyte i Stockholm inleder vi därför alltid med en kostnadsfri kontroll av ditt tak för att göra en korrekt bedömning av vad som är den bästa lösningen. När det är gjort kan vi lämna en tydlig offert på vad det kommer kosta att byta taket – alltid med fast fris.

Söker du en erfaren takläggare i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vi har ett stort säkerhetsfokus

Vi utför alltid våra renoveringar med grundliga säkerhetsåtgärder så att du kan känna dig trygg genom hela projektet. Höghöjdsarbeten innebär risker för både takläggaren och de som befinner dig runt omkring, så vi är alltid noga med att använda testad säkerhetsutrustning. Våra arbetsledare har lång erfarenhet i branschen och leder arbetet med stort fokus på säkerhet. Vi har självklart de försäkringar som krävs för att vi ska kunna utföra ett säkert arbete och vi utför alltid våra uppdrag med service i toppklass.

Behöver du hjälp med takbyte i Stockholm med omnejd?

Vi verkar som takläggare och kan hjälpa dig med takbyte i hela Stockholms län och finns bland annat på orter som: Åkersberga, Bromma, Huddinge, Järna, Nacka, Södertälje, Sollentuna, Täby, Tyresö, Vaxholm m. fl.

SOV GOTT MED TAKMÄSTARE I STOCKHOLM AB!

Ett takbyte ska vara

Tryggt
100%
Säkert
100%
Yrkesmässigt utfört
100%